Brdonoš 2009-2012

 

4. triatlon Brdonoš Podlesí:

Komentář z tohoto ročníku

– již počtvrté okusí křišťálová studánka v Podlesí rychlost vašich ploutví. Již počtvrté se budou brdské lesy otřásat pod vašimi koly. Již počtvrté otisknete vaše kopyta do rodné hroudy v okolí Podlesí.

4.8.2012 se uskutečnil 4. ročník amatérského triatlonu Brdonoš Podlesí 2012.
Tak tohle byl ročník 2012. 63 účastníků, 51 mužů, 12 žen a jeden cíl – VYHRÁT!

 

3. triatlon Brdonoš Podlesí:

V tomto roce, 2011, se konal již třetí ročník amatérského triatlonu Brdonoš Podlesí 2011 pořádaný především pro přátele, kamarády a stejné sportovní nadšence, jakými jsou pořadatelé Marcel Forejt a Petr Peškař. 

Na start se postavilo 41 mužů a 20 žen. I v tak nepříznivém počasí, které doprovázelo celý závod, se bylo na co koukat a závodníci si s nástrahami tratě poradili a podali famózní výkon. Všem gratulujeme!

2. triatlon Brdonoš Podlesí:

V roce 2010, přesně 31.7., proběhl další ročník již světoznámého amatérského triatlonu Brdonoš Podlesí 2010.

 

Jednalo se o mezinárodní závod, neboť na start se postavili hned dva zahraniční závodníci. Oba byli ze Slovenska. 
Borci podávali dech beroucí výkony a nejedna fanynka padala do mdlob. Ani ženy se nenechaly zahanbit a svými výkony leckteré pošlapaly sportovní čest některým mužům. 

Stejně jako v předešlém ročníku šlo o setkání nadšenců, kamarádů, známých a lidí, kteří rádi protáhnou své tělo a spojí tři sporty, plavání, kolo, běh v jednom závodě dohromady a užijí si především skvělou zábavu a radost z pohybu v malebné přírodě Brdských lesů.

1. triatlon Brdonoš Podlesí:

Úplně první triatlon Brdonoš Podlesí se uskutečnil v roce 2009.

 

To se takhle sešlo pár chytrých hlav, co zrovna neměly do čeho, koho píchnout a řekly si, že by mohly prohnat zlenivělá těla a trochu se hecnout před bráchou, kámošem. A tak se i stalo. Na start se postavilo 8 borců, 8 těl překypujících neuvěřitelně rosolovitou hmotou, která ztuhla v jeden velký kus něčeho tvrdého, sval bych tomu ale určitě neříkal, a začlo mít obavu o svou rosolovitou budoucnost. Přesto všechen ten rosol naskákal do vody a hnal se ku břehu, kde nasedl na svého ocelového oře, aby zdolal ten nápor kilometrů, hned na to seskočil a dal se na zběsilý úprk brdskou krajinou na vzdálenost třech kilometrů.